Songify

Songify 1.0.6

Kanye West, pas maar op!

VOOR

  • Grappig idee
  • Simpel voor iedereen

TEGEN

  • Abrupt einde

Excellent
9

Songify is een gratis Android app waarmee je heel eenvoudig liedjes in elkaar knutselt. Heb je altijd al een popster willen zijn, grijp dan snel je kans!

Songify werkt heel simpel. Je drukt op de grote knop in het midden van het scherm en spreekt wat tekst in. Eenmaal klaar zoek je met je vinger de knop weer op en Songify gaat aan het werk. Binnen mum van tijd komt er een deuntje met jouw vervormde stem uit de luidspreker van je telefoon. Met dit vrolijke deuntje eronder heb je zo je nieuwste tophit gemaakt.

Je krijgt bij Songify standaard 4 verschillende melodietjes. Wil je er meer, dan zul je deze moeten aanschaffen met Khush coins. Om die in je bezit te krijgen dien je echte pecunia te lappen. De liedjes die je maakt duren overigens niet langer dan 1 minuut en 10 seconden. Op zich is dat geen probleem maar het is wel jammer dat de nummers zo abrupt eindigen. Een soort van fade out was op zijn plaats geweest.

Songify is een heerlijke app waarmee je lollige liedjes maakt. Je hoeft helemaal geen muzikaal talent te bezitten, alleen een vinger en een stem.

Meeste downloads Audio voor iphone

Meer
Songify

Download

Songify 1.0.6

Beoordelingen about Songify